Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παίζουμε Επιτραπέζια


Σας περιμένουμε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, 12.00-13.00, στο χώρο του φροντιστηρίου για να παίξουμε επιτραπέζια.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Είσοδος ελεύθερη για τους μαθητές μας!

Ο ελεύθερος χρόνος των παιδιών μας είναι πολύ σημαντικός και θα πρέπει να αξιοποιείται με ποιοτικά ερεθίσματα όπως τα επιτραπέζια παιχνίδια!
Μέσα από τα επιτραπέζια παιχνίδια το παιδί κάθε ηλικίας θα διδαχθεί σημαντικές κοινωνικές αρετές και επικοινωνιακές ικανότητες. Είναι  επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι αυξάνει την ικανότητα του παιδιού για απορρόφηση και αφομοίωση γνώσεων και βελτιώνει ακόμα και τις σχολικές επιδόσεις!
Τα επιτραπέζια παιχνίδια, επίσης, έχουν κανόνες και η τήρησή τους από τα παιδιά τα κάνει πιο υπεύθυνα, συνεπή και με εγρήγορσή στις σκέψεις και τις πράξεις τους.

Οφέλη επιτραπέζιου παιχνιδιού
  • Κατανόηση της ευγενούς άμιλλας καθώς και της συνεργασίας
  • Ανάπτυξη της κριτικής ικανότητας
  • Καλλιέργεια της φαντασίας
  • Ανάπτυξη της δημιουργικότητας
  • Στρατηγική σκέψη
  • Κοινωνικές και επικοινωνιακές δεξιότητες
  • Διαχείριση καταστάσεων
  • Μεθοδικότητα
  • Αντίληψη

Τα επιτραπέζια είναι ένα άκρως ενδιαφέρον, ψυχαγωγικό αλλά και εκπαιδευτικό εργαλείο που θα δώσει μία εναλλακτική μακριά από τη νέα τεχνολογία που κατακλύζει τη ζωή των παιδιών αλλά μερικές φορές πνίγει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους .


Σβήστε τις ηλεκτρονικές συσκευές και μπείτε στο μαγικό κόσμο των επιτραπέζιων παιχνιδιών!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

vΤο φροντιστήριό μας θα παραμείνει κλειστό από 16/6 έως 31/8. vΑιτήσεις εγγραφών, για τη νέα σχολική χρονιά, έως 13/7,  κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού. vΗ γραμματεία μας θα λειτουργήσει ξανά από Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου. v Τα μαθήματα Σχολικής Μελέτης θα ξεκινήσουν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς Δημοτικών και Γυμνασίων. v Τα μαθήματα Αγγλικών και Γαλλικών θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου. ___________________________________________ vOur school will be closed until August 31st. vFor information or registrations for the new school year, contact us, until July 13. vNew courses of Greek Language are going to start on October.
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ Με ιδιαίτερη χαρά περιμένουμε τους μαθητές μας, την Παρασκευή 15 Ιουνίου 6:00- 7:00μ.μ., για να γιορτάσουμε μαζί το τέλος της σχολικής χρονιάς
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: vΤραγούδια vΧορό vΠαιχνίδια vΔώρα vΕκπλήξεις
Intensive summer course of Modern Greek for beginners

- from 18/6 util13/7 - 6 hours per week - morning or evening classes - small groups - 200 Euros Registrations until 10/6