Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τι είπαν για μας


Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τη δασκάλα του κέντρου μελέτης LEARN2LEARN κ.Αθηνά. Είχαμε φθάσει στην Πέμπτη Δημοτικού έχοντας την ταμπέλα του κακού και αδιάφορου μαθητή που αντιμετωπίζει σοβαρές μαθησιακές δυσκολίες. Αυτή τη σχολική χρονιά ανακαλύψαμε ότι έχουμε ένα παιδί με ιδιαίτερες μαθησιακές δεξιότητες που έγινε από τους καλύτερους μαθητές της τάξης. Αυτό που έκανε εντύπωση στη δασκάλα του σχολείου δεν ήταν τόσο οι επιδόσεις στα μαθήματα όσο ο ζήλος και η περιέργεια, το ενδιαφέρον και η αγάπη που έδειχνε για τα μαθήματα. Όλα αυτά χάρη στη δουλειά που έγινε στο  κέντρο μελέτης και την επιμονή και κυρίως υπομονή που επέδειξε η κ.Αθηνά. Τον αγκάλιασε σαν να ήταν δικό της παιδί. Αυτό για μένα είναι ανεκτίμητο. Σας ευχαριστώ πολύ

Πανάγου Στέλλα, ιδιωτικός υπάλληλος, μητέρα του Δημήτρη 12 ετών μαθητή της πρώτης γυμνασίου πλέον! Σεπτέμβριος 2017

Στο Learn2learn γίνεται πραγματικά πολύ καλή δουλειά και τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν την ξένη γλώσσα. Εμείς προσωπικά ευχαριστούμε πολύ τη δασκάλα των αγγλικών που βοήθησε ουσιαστικά τα παιδιά μου αυτή τη χρονιά.

Σίσσυ Τριανταφύλλου, δημόσιος υπάλληλος, μητέρα δύο παιδιών στη Cclass και Pre- Lower. Μάιος 2017

Thank you very much Tina for your truly great help. Speaking Greek wasn’t exactly a piece of cake for me but you made everything seem so easy. Great material, interesting and challenging.   

Niels Redzepi, 53years-old, business consultant, Denmark. November 2016

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παίζουμε Επιτραπέζια

Σας περιμένουμε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, 12.00-13.00, στο χώρο του φροντιστηρίου για να παίξουμε επιτραπέζια. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Είσοδος ελεύθερη για τους μαθητές μας!
Ο ελεύθερος χρόνος των παιδιών μας είναι πολύ σημαντικός και θα πρέπει να αξιοποιείται με ποιοτικά ερεθίσματα όπως τα επιτραπέζια παιχνίδια! Μέσα από τα επιτραπέζια παιχνίδια το παιδί κάθε ηλικίας θα διδαχθεί σημαντικές κοινωνικές αρετές και επικοινωνιακές ικανότητες. Είναι  επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι αυξάνει την ικανότητα του παιδιού για απορρόφηση και αφομοίωση γνώσεων και βελτιώνει ακόμα και τις σχολικές επιδόσεις! Τα επιτραπέζια παιχνίδια, επίσης, έχουν κανόνες και η τήρησή τους από τα παιδιά τα κάνει πιο υπεύθυνα, συνεπή και με εγρήγορσή στις σκέψεις και τις πράξεις τους.
Οφέλη επιτραπέζιου παιχνιδιού Κατανόηση της ευγενούς άμιλλας καθώς και της συνεργασίαςΑνάπτυξη της κριτικής ικανότηταςΚαλλιέργεια της φαντασίαςΑνάπτυξη της δημιουργικότηταςΣτρατηγική σκέψηΚοινωνικές και επικοινωνιακές δεξιότητεςΔιαχεί…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

vΤο φροντιστήριό μας θα παραμείνει κλειστό από 16/6 έως 31/8. vΑιτήσεις εγγραφών, για τη νέα σχολική χρονιά, έως 13/7,  κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού. vΗ γραμματεία μας θα λειτουργήσει ξανά από Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου. v Τα μαθήματα Σχολικής Μελέτης θα ξεκινήσουν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς Δημοτικών και Γυμνασίων. v Τα μαθήματα Αγγλικών και Γαλλικών θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου. ___________________________________________ vOur school will be closed until August 31st. vFor information or registrations for the new school year, contact us, until July 13. vNew courses of Greek Language are going to start on October.

CHRISTMAS PARTY 2018

Σας περιμένουμε, την Παρασκευή 21/12 από 6:00μ.μ. έως 7:00 μ.μ.,στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας, για να διασκεδάσουμε με τραγούδια στα αγγλικά και γαλλικά, κάλαντα, μουσική, χορό, κατασκευές και πολλές εκπλήξεις!