Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τμήματα και Διπλώματα Αγγλικών

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΓΓΛΙΚΑ


Pre-junior 

Η pre-junior απευθύνεται σε πολύ μικρούς μαθητές ηλικίας 5 χρονών οι οποίοι ανακαλύπτουν την Αγγλική γλώσσα με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο. Μέσα από τραγούδια, παιχνίδια, videos, audio cds και cd-rom, comic stories, επιτραπέζια παιχνίδια και μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων οι μικροί μαθητές συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία της εκμάθησης και αναπτύσσουν την επικοινωνία στην ξένη γλώσσα.

Junior A
Στη Junior A οι μαθητές μυούνται στις βασικές δομές της γλώσσας με τον πιο ευχάριστο και αποτελεσματικό τρόπο. Συναρπαστικοί ήρωες, διασκεδαστικές ιστορίες, προσεκτικά επιλεγμένα θέματα σύμφωνα με την ηλικία και τα ενδιαφέροντα των παιδιών, τραγούδια και παιχνίδια συντελούν στο να αγαπήσει το παιδί τα Αγγλικά από την πρώτη στιγμή. Σε αυτό το επίπεδο οι μαθητές συνειδητοποιούν πόσες λέξεις της αγγλικής χρησιμοποιούν στο καθημερινό λεξιλόγιό τους μαθαίνουν απλούς χαιρετισμούς, βασικές οδηγίες χρήσιμες στη τάξη, το αγγλικό αλφάβητο, τους πρώτους αριθμούς. Η χρήση νέων τεχνολογιών καθιστά το μάθημα περισσότερο δυναμικό, ελκυστικό και αποτελεσματικό.

Junior B
Στη Junior B οι ιστορίες γίνονται φυσικά πιο σύνθετες ανάλογες όμως πάντα του επιπέδου των μικρών μαθητών. Επαναλαμβάνεται και εδραιώνεται η παλιά γνώση τόσο σε επίπεδο λεξιλογίου όσο και γραμματικής αλλά και προφορικής έκφρασης. Επίσης εισάγονται νέες γραμματικές δομές και κανόνες αλλά κυρίως ενσωματώνονται ασκήσεις που στοχεύουν στη σταδιακή ανάπτυξη της ικανότητας έκφρασης στο γραπτό λόγο.

A,B,C,D senior
Το επίπεδο senior A της αγγλικής γλώσσας είναι το επόμενο των junior τάξεων. Συνήθως ένα παιδί ξεκινά την senior όταν έχει τελειώσει την Τετάρτη δημοτικού. Η senior A είναι η πρώτη κανονική. Οι μαθητές εφαρμόζουν στην πράξη τις γνώσεις τους τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό λόγο.
Τα βιβλία προσελκύουν το ενδιαφέρον των μαθητών και τους κάνουν να ασχοληθούν ζεστά με τα Αγγλικά στην τάξη και στο σπίτι χάρη στα σύγχρονα και ενδιαφέροντα θέματα που περιέχουν και τις ευχάριστες ιστορίες με τους ήρωες των βιβλίων που παρουσιάζονται με μορφή διαλόγων.
Οι μαθητές διευκολύνονται στο να μιλήσουν Αγγλικά χάρη στις έξυπνα σχεδιασμένες και επικοινωνιακές δραστηριότητες. Με τη βήμα προς βήμα προσέγγιση που ακολουθείται στο writing η σύνθεση και παραγωγή γραπτού λόγου γίνεται ευκολότερη. Η γραμματική παρουσιάζεται με ξεκάθαρο κατανοητό τρόπο και για επιπλέον εξάσκηση υπάρχει ξεχωριστό Grammar Book που ακολουθεί ακριβώς το syllabus του βιβλίου.

Pre-lower E (senior B1) και Β2 Lower
Στο κέντρο γλωσσών μας οι μαθητές που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία και την D class παρακολουθούν στην πλειονότητά τους την τάξη Β2 Lower κερδίζοντας έναν ολόκληρο χρόνο! Οι μαθητές προετοιμάζονται για το πρώτο δίπλωμα της Αγγλικής γλώσσας όπως ορίζεται από το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις γλώσσες (Κ.Ε.Π.Α.). Μαζί με τον μαθητή και σε συνεννόηση με τους γονείς του αποφασίζουμε σε ποιο φορέα πιστοποίησης γλωσσομάθειας θα προσανατολιστούμε (Cambridge, Michigan, ΚΠΓ ). Σε αυτό το επίπεδο ο μαθητής κατανοεί το νόημα σύνθετων κειμένων, συμμετέχει σε συζητήσεις γύρω από εύρος θεμάτων, εκφράζει τις απόψεις του και επιχειρηματολογεί τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό λόγο.

C1 advanced
Ο μαθητής σε αυτό το επίπεδο μπορεί να κατανοήσει ένα ευρύ φάσμα απαιτητικών μακροσκελών κειμένων και να αναγνωρίσει σημασίες που υπονοούνται. Εκφράζεται άνετα και αυθόρμητα χωρίς να φαίνεται συχνά πως αναζητά εκφράσεις και χρησιμοποιεί τη γλώσσα ευέλικτα και αποτελεσματικά για κοινωνικούς, ακαδημαϊκούς και επαγγελματικούς σκοπούς. Μπορεί να παράγει σαφή, καλά διαρθρωμένα, λεπτομερή κείμενα για σύνθετα θέματα επιδεικνύοντας ελεγχόμενη χρήση οργανωτικών σχημάτων, συνδετικών στοιχείων και μηχανισμών συνοχής. Σε όλη τη διάρκεια του επιπέδου πραγματοποιούνται τεστ προσομοίωσης των εξετάσεων σε πραγματικό χρόνο προκειμένου οι μαθητές να είναι απόλυτα προετοιμασμένοι για την τελική δοκιμασία.

C2 proficiency
Πρόκειται για το ανώτατο επίπεδο γλωσσομάθειας στο οποίο ο μαθητής μπορεί να κατανοήσει με ευκολία σχεδόν όλα όσα ακούει και διαβάζει. Μπορεί να κάνει περιλήψεις βάσει πληροφοριών που προέρχονται από διαφορετικές προφορικές ή γραπτές πηγές ανασυνθέτοντας επιχειρήματα και περιγραφές σε μια συνεκτική παρουσίαση. Εκφράζεται αυθόρμητα με μεγάλη άνεση και ακρίβεια, διαχωρίζοντας λεπτές σημασιολογικές αποχρώσεις ακόμα και σε ιδιαίτερα σύνθετες περιστάσεις.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παίζουμε Επιτραπέζια

Σας περιμένουμε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, 12.00-13.00, στο χώρο του φροντιστηρίου για να παίξουμε επιτραπέζια. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Είσοδος ελεύθερη για τους μαθητές μας! Ο ελεύθερος χρόνος των παιδιών μας είναι πολύ σημαντικός και θα πρέπει να αξιοποιείται με ποιοτικά ερεθίσματα όπως τα επιτραπέζια παιχνίδια! Μέσα από τα επιτραπέζια παιχνίδια το παιδί κάθε ηλικίας θα διδαχθεί σημαντικές κοινωνικές αρετές και επικοινωνιακές ικανότητες. Είναι  επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι αυξάνει την ικανότητα του παιδιού για απορρόφηση και αφομοίωση γνώσεων και βελτιώνει ακόμα και τις σχολικές επιδόσεις! Τα επιτραπέζια παιχνίδια, επίσης, έχουν κανόνες και η τήρησή τους από τα παιδιά τα κάνει πιο υπεύθυνα, συνεπή και με εγρήγορσή στις σκέψεις και τις πράξεις τους. Οφέλη επιτραπέζιου παιχνιδιού Κατανόηση της ευγενούς άμιλλας καθώς και της συνεργασίας Ανάπτυξη της κριτικής ικανότητας Καλλιέργεια της φαντασίας Ανάπτυξη της δημιουργικότητας Στρατηγική σκέψη Κοινωνικ

Intensive summer course of Modern Greek for beginners

    - from 18/6 util   13/7 - 6 hours per week - morning or evening classes - small groups - 200 Euros Registrations until 10/6

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

  🙋‍♀️ 🙋‍♂️  Η επιστροφή στην τάξη μπορεί να είναι συναρπαστική για κάποιους μαθητές, αλλά σε άλλους μπορεί να προκαλέσει άγχος ιδιαίτερα μετά το καλοκαίρι και τους μήνες που προηγήθηκαν με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Ακόμα και εσείς, μπορεί επίσης να νιώθετε αγχωμένοι.   Κύριο μέλημα μας είναι να νοιώσουν τα παιδιά όμορφα και άνετα μετατρέποντας τη μάθηση σε ένα δημιουργικό παιχνίδι.  Παρόλα αυτά για την ασφάλεια όλων πρέπει να τηρούνται τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα. 🟢 Όλοι οι εκπαιδευτικοί μας είναι πλήρως εμβολιασμένοι και στο χώρο τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και πρωτόκολλα ασφάλειας υγιεινής  όπως ορίζονται από το υπουργείο Παιδείας.  🟢 Οι μαθητές θα προσέρχονται στη σχολική μονάδα με πιστοποιητικό εμβολιασμού (για τους μαθητές 12 ετών και άνω) ή βεβαίωση παρελθούσας νόσησης (τελευταίου εξαμήνου) ή δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού τεστ, το οποίο θα πραγματοποιείται επίσης δύο φορές την εβδομάδα. 🟢 Τα νέα αναλυτικά πρωτόκολλα λειτουργίας των εκπαιδευτικών δ