Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ


Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 12:00 στο Κέντρο  μας θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα ‘Παιδί και Διατροφή’Θα μιλήσει η Κλινική Διατροφολόγος-Διαιτολόγος M.Sc   Κωνσταντίνα Πάλλιου συνεργάτης της μονάδας Λιπιδίων  της Πανεπιστημιακής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου  Αθηνών , με πολυετή πείρα πάνω σε θέματα διατροφής.

Την ομιλία μπορούν να παρακολουθήσουν τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους και σκοπό έχει να γνωρίσουμε όλοι
- Την αξία της Μεσογειακής Διατροφής
- Την έννοια της διατροφικής πυραμίδας
- Τα συστατικά των τροφών
- Την αξία του πρωινού και των τακτικών γευμάτων
 
Η παρουσίαση θα γίνει με χρήση οπτικοακουστικών μέσων.  Θα ακολουθήσει συζήτηση όπου γονείς και παιδιά μπορούν να εκφράσουν απορίες και προβληματισμούς.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

φωτογραφίες από την εκδήλωση






Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2020-2021

 

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Η επιχείρηση μας ενισχύθηκε οικονομικά στα πλαίσια της  δράσης «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Αττική»  και η οποία χρηματοδοτείται από πόρους του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ» 2014-2020 του ΕΣΠΑ Άξονας Προτεραιότητας 3: «Βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων».  Π ρωταρχικός στόχος της παρούσας δράσης είναι να παρασχεθεί στοχευμένα, δημόσια στήριξη προκειμένου να διασφαλιστεί ότι στην αγορά θα υπάρξει επαρκής ρευστότητα για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της νόσου COVID-19.   

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Εγγραφές καθημερινά από τη Δευτέρα 30/8 6-9μμ. Μετά από δέκα μήνες με άδειες τάξεις και σιωπηλούς διαδρόμους με μεγάλη χαρά ανοίγουμε και πάλι τις πόρτες του σχολείου μας για να υποδεχτούμε όλους μας τους μαθητές! Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 15 Σεπτεμβρίου. Καλή σχολική χρονιά!