Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

E-LEARNING ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΞ' ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ


Εξ’ αποστάσεως διδασκαλία ξένων γλωσσών
Μπορεί τα σχολεία να έκλεισαν λόγω του κορωνοϊού τα μαθήματα όμως συνεχίζονται διαδικτυακά αξιοποιώντας την πρωτοποριακή πλατφόρμα του σχολείου μας Bluejeans teleconference. Ακολουθώντας μία απλή διαδικασία οι μαθητές μας έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν μέσα από το κινητό, tablet ή pc live το μάθημα καθώς και όλο το διαδραστικό κομμάτι των βιβλίων μας.
Χάρη στην ψηφιακή τεχνολογία μπορούμε να διασφαλίσουμε την κανονική ροή των μαθημάτων μας με παράδοση νέας διδακτέας ύλης, συμπλήρωση όλων των ασκήσεων (grammar, vocabulary, listening, videos etc.)

Και σχολική μελέτη εξ’ αποστάσεως.
Στα πλαίσια της εξ’ αποστάσεως διδασκαλίας σε δημοτικά και γυμνάσια, σας ενημερώνουμε ότι θα σταθούμε στο πλευρό των μαθητών μας, για όσο χρειαστεί, προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της σχολικής τους μελέτης.
Ως εκ τούτου μπορείτε να απευθύνεστε, στο διδακτικό μας προσωπικό, για οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια στα σχολικά καθήκοντα, είτε μέσω Viber στο τηλέφωνο 6972252475 (Δευτέρα-Παρασκευή 12μ.μ.-2μ.μ.) είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@learn2learn.edu.gr.
Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη, κουράγιο και υγεία προκειμένου να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.   


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2020-2021

 

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Η επιχείρηση μας ενισχύθηκε οικονομικά στα πλαίσια της  δράσης «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Αττική»  και η οποία χρηματοδοτείται από πόρους του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ» 2014-2020 του ΕΣΠΑ Άξονας Προτεραιότητας 3: «Βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων».  Π ρωταρχικός στόχος της παρούσας δράσης είναι να παρασχεθεί στοχευμένα, δημόσια στήριξη προκειμένου να διασφαλιστεί ότι στην αγορά θα υπάρξει επαρκής ρευστότητα για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της νόσου COVID-19.   

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ